عمل پلکعمل چشمعمل زیبایی

بلفاروپلاستی

بلفاروپلاستی یا جراحی پلک یک عمل جراحی برای بهبود ظاهر پلک‌ها می‌باشد. این جراحی می‌تواند روی هر دو پلک بالایی و پایینی یا فقط یکی از آن‌ها انجام شود. بلفاروپلاستی علاوه بر زیباسازی نواحی پیرامون چشم، برای درمان مشکلات عملکردی پلک نیز استفاده می‌شود. در این مطلب قصد داریم در مورد جنبه‌های مختلف عمل جراحی پلک، از کاربردهای آن گرفته تا هزینه‌ها و عوارض جانبی آن اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.

جراحی پلک به برداشت چربی‌ و پوست اضافی پلک بالا و یا پایین که در اثر افزایش سن ایجاد شده‌ است گفته می شود و در نتیجه، باعث رفع چین و چروک‌ها و جلوگیری از افتادگی پلک خواهد شد.

همان‌طور که می‌دانید چشم‌ها مهم‌ترین عناصر زیبایی صورت هستند و بلفاروپلاستی یکی از بهترین راه‌های جوانسازی نواحی اطراف چشم است.

این عمل به بستری شدن نیازی ندارد و همچنین در صورت نیاز ممکن است با استفاده از بی‌حسی موضعی انجام شود.

نوشته های مشابه

معمولاً عوارض بعد از عمل در عرض چند روز خوب می‌شوند و دوره کامل نقاهت آن چند هفته است.

به طور کلی می‌توان گفت جراحی پلک در صورتی که توسط پزشک ماهر و در مراکز معتبر انجام شود، کاملا بی خطر و کم‌عارضه است.

 

جراحی بلفاروپلاستی

 

عمل بلفاروپلاستی چیست؟

دلیل اصلی انجام عمل بلفاروپلاستی برای بسیاری از متقاضیان جراحی پلک، افتادگی و پوست اضافه پلک‌ها است. انجام این جراحی می‌تواند پوست نواحی پیرامون چشم را سفت و لیفت کند و ظاهری جذاب‌تر، جوان‌تر و هوشیارتر به صورت متقاضی هدیه دهد. گاهی اوقات نیز از بلفاروپلاستی جهت رفع موانع بینایی ناشی از پلک‌های افتاده استفاده می‌شود. در فرآیند درمانی، پوست اضافی، عضلات و گاهی بافت چربی از نواحی پلک بالایی و پایینی برداشته می‌شوند. گاهی نیز تنها پوست اضافی از پلک برداشته می‌شود.

البته بلفاروپلاستی پلک بالا که به آن لیفت پلک یا بالا بردن پلک هم می‌گویند، با جراحی رفع افتادگی پلک (جراحی پتوز) متفاوت است. در جراحی افتادگی پلک، عضلات و تاندون‌های پلک بالا که وظیفه بالا نگه داشتن پلک را دارند، سفت می‌شوند تا مشکل آن برطرف شود. بلفاروپلاستی هنگامی باعث رفع افتادگی پلک می‌شود که پوست اضافی دلیل سنگین شدن و افتادن پلک شده باشد. پس این دو جراحی با هم تفاوت‌هایی دارند اما هر دو می‌توانند افتادگی پلک را برطرف کنند.

 

عمل زیبایی بلفاروپلاستی

در جنبه زیبایی عمل بلفاروپلاستی ضرورتی از نظر پزشکی نمی‌باشد، ولی انجام آن می‌تواند باعث زیبایی و جوانی صورت شما شود.

متاسفانه پلک بالایی و گاهی پلک پایینی در اثر افزایش سن و تجمع چربی، پف کرده و متورم شده و دچار افتادگی می‌شوند. همین فرآیند پیری گاهی باعث افتادگی و تورم پلک ها هم می‌شود. با افزایش سن پوست پلک شما شل، عضلاتش ضعیف و بالشتک‌های چربی مربوط به آن‌ دچار تورم می‌شود. از نظر زیبایی، این موارد می‌توانند زیبایی و جذابیت چشم‌ها و صورت شما را کاهش دهند و باعث شوند که پیرتر و خسته به نظر برسید.

متخصصان مختلفی مجاز به انجام جراحی زیبایی پلک می‌باشند. متخصصان چشم، جراحان پلاستیک و متخصصان گوش و حلق و بینی می‌توانند به انجام این جراحی بپردازند.

 

عمل درمانی بلفاروپلاستی

بلفاروپلاستی درمانی به آن دسته از جراحی‌های پلک گفته می‌شود که به دلیل وجود مشکلی در پلک‌ها یا ساختارهای آن انجام می‌شوند. این دسته از جراحی‌ها از دیدگاه پزشکی بسیار ضروری و مهم هستند.

در اکثر موارد بلفاروپلاستی درمانی هنگامی انجام می‌شود که پوست اضافی پلک‌ها به اندازه‌ای آن‌ها را سنگین کرده‌ باشد که دید فرد متخل شده باشد. گاهی هم تورم در پلک بالا یا پایین، عینک زدن یا قرار دادن لنزهای طبی را سخت می‌کند که در آن صورت هم می‌توان از جراحی پلک برای برطرف کردن مشکل استفاده کرد. درمان التهابات پوستی ناشی از قرار گرفتن چین‌های پلک روی یکدیگر، از کاربردهای دیگر این عمل جراحی است. گاهی اوقات پوست اضافی پلک‌ها به اندازه‌ای پلک را سنگین می‌کند که فرد مجبور است برای بالا نگه داشتن پلک از عضلات پیشانی استفاده کند. در این حالت نیز خستگی و ناراحتی در عضلات پیشانی پیش می‌آید که با جراحی پلک قابل درمان می‌باشد.

همانند عمل زیبایی بلفاروپلاستی، جراحی درمانی پلک هم می‌تواند توسط متخصصان چشم و هم توسط جراحان و متخصصان گوش و حلق و بینی انجام شود.

 

نتیجه قبل و بعد از جراحی بلفاروپلاستی

 

کاربردهای جراحی بلفاروپلاستی

به طور کلی کاربردهای جراحی بلفاروپلاستی را می‌توان در فهرست زیر خلاصه کرد:

  • درمان افتادگی پوست یا شلی پوست پلک بالا که موجب به وجود آمدن چین و چروک روی پلک می‌شود و می‌تواند انحنای سطحی (کانتور) پلک را با مشکل مواجه کند.
  • درمان افتادگی پلک به دلیل سنگینی پوست اضافه که سبب اختلال در بینایی فرد می‌شود.
  • رفع تورم و پف پلک‌ها؛
  • رفع تورم و پف زیر چشم؛
  • برطرف کردن افتادگی پلک پایین که سبب بیشتر دیده شدن نواحی سفید چشم در زیر قرنیه می‌شود.
  • برداشت پوست اضافه و رفع چین و چروک‌های ظریف پلک پایین.

 

انواع تکنیک‌های جراحی بلفاروپلاستی

جراحی بلفاروپلاستی ظاهر پلک‌های بالا و پایین را بهبود می‌بخشد. گزینه‌های بدون نیاز به جراحی نیز وجود دارند که علائم افزایش سن در دور چشم‌ها را از بین می‌برند. برخی از این گزینه‌ها عبارت‌اند از:

تزریق بوتاکس: بوتاکس شل کننده‌ی عضلانی است که در چندین قسمت در اطراف چشم‌ها جهت از بین بردن چین و چروک‌ها تزریق می‌شود و ظاهر جوان چشم‌ها را باز می‌گرداند.

فیلرهای قابل تزریق: فیلرهایی هستند که در اطراف چشم جهت از بین بردن چین و چروک‌ها تزریق می‌شوند و در از بین بردن پف زیر چشم نیز کمک کننده می‌باشد.

تزریق چربی: این درمان شامل تزریق چربی بدن خود که از قسمت دیگری از بدن گرفته شده به زیر چشم‌ها جهت از بین رفتن پف و بهبود زیبایی ظاهری چشم است.

جراحی بلفاروپلاستی انواع مختلفی دارد و با روش‌های گوناگونی انجام می‌شود که عبارت‌اند از:

جراحی پلک بالا: بر روی پلک بالا برای برداشتن پوست افتاده، چربی اضافه، و چین و چروک انجام می‌گیرد.

 

بلفاروپلاستی پلک بالا

 

جراحی پلک پایین: بر روی پلک پایین جهت برداشتن پف و چین و چروک زیر چشم انجام می‌گیرد.

 

بلفاروپلاستی پلک پایین

 

جراحی ترکیبی پلک بالا و پایین: در این نوع، جراحی به صورت هم‌زمان بر روی هر دو پلک بالا و پایین انجام می‌شود.

 

بلفاروپلاستی ترکیبی پلک بالا و پایین

 

کاندیدای مناسب جراحی بلفاروپلاستی

کاندیدای مناسب این روش زیبایی و درمانی را نمی‌توان به طور دقیق معرفی کرد. برای موارد درمانی می‌توانید با پزشک متخصص چشم و برای موارد زیبایی با پزشکان و کارشناسان کلینیک‌های زیبایی مشورت کنید.

به طور کلی می‌توان گفت اگر پوست اطراف چشم‌هایتان متورم و یا افتاده به نظر می رسد، جراحی پلک انتخابی خوب و مناسب جهت جوانسازی صورت شماست. پف کردن چشم‌ها ممکن است ناشی از ادم یا آلرژی باشد، به همین دلیل پیش از اقدام برای جراحی بایستی مطمئن شویم که تورم یا افتادگی ناشی از افزایش سن است.

اگر تمامی شرایط برای انجام بلفاروپلاستی مساعد باشد، بایستی انتظارات منطقی از این عمل جراحی داشته باشید. مانند همه روش‌های زیبایی و جوانسازی، این جراحی می‌تواند بهبودهای چشمگیری در زیبایی چشم‌ها و صورت شما ایجاد کند، اما به معنی دستیابی به اکسیر جوانی نمی‌باشد. بعد از تمام درمان‌های جوانسازی، پوست شما همچنان فرآیند پیری خود را ادامه می‌دهد و ممکن است در آینده‌ی نسبتاً دور، دوباره نیاز باشد که همین درمان را دریافت کنید یا برای ترمیم نتایج از سایر روش‌های جوانسازی استفاده کنید.

همچنین لازم است بدانید که تعدادی از بیماری‌های حاد و مزمن شانس شما را به عنوان یک کاندید خوب و مناسب برای جراحی پلک کاهش می‌دهند. خطرات جراحی برای کسانی که از اختلالات انعقادی، مشکلات سیستم ایمنی، بیماری‌های ویروسی (مثل هپاتیت و ایدز)، دیابت و فشار خون کنترل نشده رنج می‌برند، بسیار زیاد است. به همین دلیل معمولاً جراحی‌های زیبایی برای این افراد توصیه نمی‌شود. البته اگر بتوان این بیماری‌ها را کنترل و درمان کرد هیچ مشکلی برای انجام این عمل زیبایی وجود ندارند.

افراد سیگاری یا افرادی که به طور منظم دخانیات مصرف می‌کنند، کاندیدای مناسبی برای انجام این جراحی نیستند. مصرف دخانیات روند بهبودی را دچار اختلال می‌کند؛ به همین دلیل معمولاً پزشکان توصیه می‌کنند که حداقل برای چند هفته قبل از جراحی، از مصرف دخانیات پرهیز شود.

 

مقدمات جراحی بلفاروپلاستی

معمولا برای انجام هر جراحی زیبایی نیاز به انجام مقدماتی می‌باشد که به‌طور کامل در نتیجه نهایی تاثیرگذار است. هنگامی که برای انجام هر کاری مقدمات خوبی را فراهم کنید، شانس دستیابی به بهترین نتیجه از عمل را نیز افزایش خواهید داد. در ادامه مقدمات لازم برای دستیابی به بهترین نتیجه از جراحی بلفاروپلاستی را شرح خواهیم داد.

1.تحقیق و انتخاب پزشک متخصص

پلک از نظر آناتومی در نزدیکی چشم‌ها قرار گرفته‌ است. این موضوع موقعیت خاص و حساس بلفاروپلاستی را نشان می‌دهد. برای انجام این جراحی زیبایی یا درمانی، بایستی بهترین جراح پلک را انتخاب کنید. معمولا عواقب عدم انتخاب پزشک باتجربه، بروز عوارض گوناگون و نیاز به جراحی ترمیمی می‌باشد. در نتیجه سعی کنید با تحقیق از دوستان و اطرافیانی که تجربه مشابهی دارند، لیستی از پزشکان خوب را تهیه کنید.

سپس بایستی در مورد تخصص و تجربه پزشک تحقیق را آغاز کنید. فضای مجازی یکی از بهترین مکان‌ها برای کسب اطلاعات در مورد سوابق جراح و همچنین شماره نظام پزشکی است. سپس سعی کنید این تحقیقات را تا حدی ادامه دهید که بتوانید از نتیجه آن، یک یا دو پزشک را انتخاب کنید. پس از این مرحله می‌توانید گام بعدی مقدمات بلفاروپلاستی را انجام دهید.

 

2.شرکت در جلسه مشاوره با پزشک

پس از انتخاب پزشک متخصص، می‌توانید به مطب پزشک مراجعه کنید تا پزشک شرایط پلک شما را معاینه کند. در هنگام ورود شما به مطب پزشک، می‌توانید تحقیقات خود را ادامه دهید. با پرس و جو از افراد حاضر در مطب، می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد سوابق پزشک، تخصص و نتیجه جراحی‌های زیبایی او به دست آورید.

در این جلسه مشاوره، تمامی سوالاتی که از پزشک دارید را بپرسید. درک پاسخ سوالات و درمیان گذاشتن تمام انتظاراتی که از جراحی بلفاروپلاستی دارید، این امکان را به پزشک می‌دهد تا شما را به شرایط دل‌خواهتان برساند. در نتیجه سعی کنید از این جلسه مشاوره نهایت استفاده را داشته باشید.

 

مشاوره و معاینه توسط پزشک

 

3.آماده سازی و هماهنگی شرایط

یکی از بهترین کارهایی که کمک می‌کند تا نتیجه فوق‌العاده‌ای از جراحی داشته باشید، آماده سازی شرایط برای عمل می‌باشد. آماده سازی و هماهنگی، شامل کارهایی است که باعث می‌شود روزهای بعد از جراحی برای شما آسان‌تر شود. درواقع، بایستی برای روزهای بعد از عمل آماده شوید.

حتما از محل کارتان به مدت حداقل 5 روز مرخصی بگیرید و در منزل استراحت کنید.

عدم قرارگیری در معرض نور مستقیم آفتاب و همچنین مراقبت از چشم‌ها بعد از جراحی بلفاروپلاستی و نگهداری از پلک‌ها، مهم‌ترین بخش بعد از عمل جراحی می‌باشد.

سعی کنید برای خوابیدن، محل مناسبی را در نظر بگیرید و تختتان را شیب‌دار کنید تا دچار تورم و مشکلات بعد از عمل جراحی نشوید.

در روز عمل لباس راحت و دکمه‌دار بپوشید تا هیچ فشاری به صورتتان وارد نشود.

موادغذایی مورد نیاز برای یک هفته را تهیه کنید تا تحت هیچ شرایطی مجبور به خروج از منزل نشوید.

 

4.ارائه سوابق پزشکی

پزشک متخصص جراحی پلاستیک، بایستی از جزئیات سلامتی شما اطلاع داشته باشد. هرچه این اطلاعات دقیق‌تر و کامل‌تر باشد، پزشک توانایی بالاتری برای انجام عمل بلفاروپلاستی را دارد. پس سعی کنید خلاصه‌ای از سوابق پزشکی‌تان همراه با داروهای مصرفی و سابقه حساسیت‌ها دراختیار پزشک قرار دهید. با انجام این کارها شانس بالاتری برای رسیدن به بهترین نتیجه از بلفاروپلاستی خواهید داشت و ریسک بروز عوارض و مشکلات پیش‌بینی نشده بسیار کاهش می‌یابد.

 

آمادگی و مراقبت‌های پیش از جراحی بلفاروپلاستی

برای انجام این جراحی از بی حسی موضعی استفاده می شود. در بی‌حسی موضعی، داروی بی‌حسی به قسمت‌های پیرامون چشم شما تزریق می‌شود. گاهی نیز جهت راحتی بیشتر، داروی آرامبخشی را به شکل خوراکی یا تزریقی دریافت خواهید کرد. حتما پیش از انجام جراحی بایستی مراقبت‌های زیر را انجام دهید:

  • متوقف کردن مصرف داروهای رقیق کننده‌ی خون، داروهای ضد انعقادی (مانند آسپرین) و مسکن‌هایی مثل ایبوپروفن به مدت ۱ تا ۲ هفته قبل از عمل. مصرف این داروها خطر خونریزی را بیشتر می‌کند.
  • به مدت حداقل 2 تا 3 هفته مصرف سیگار و الکل را متوقف کنید.
  • صبح روز جراحی بایستی داروهای ضروری خود را همراه با مقداری آب مصرف کنید؛ داروهایی مثل داروی فشار خون.
  • در روز جراحی هیچ آرایشی روی صورت خود نداشته باشید و قبل از مراجعه به کلینیک صورت خود را بشویید.
  • حتما به اتفاق یک همراه به کلینیک مراجعه کنید تا بعد از جراحی شما را به منزل برگرداند و برای چند ساعت از شما مراقبت کند.

 

مراحل جراحی بلفاروپلاستی

جراحی بلفاروپلاستی می‌تواند بر روی پلک بالایی، پلک پایینی یا هردوی آن‌ها انجام شود که معمولا مدت زمان این جراحی 1.5 تا 2 ساعت است.

در طی جراحی، برش‌هایی هم‌جهت با خطوط طبیعی پلک در زیر شکاف پلک فوقانی و کمی پایین‌تر از مژه‌های پلک پایینی ایجاد می‌شود. نحوه‌ی ایجاد برش‌ها به صورتی است که پس از بهبودی کامل، به هیچ وجه قابل مشاهده نخواهد بود. پیش از ایجاد برش‌ها، هنگامی که روی تخت جراحی دراز کشیده‌اید، جراح به دقت محل‌هایی که بایستی پوست اضافی یا بالشتک‌های چربی‌ آن‌ها برداشته شود را مشخص می‌کند.

برش به وسیله ابزار جراحی دقیق انجام می‌شود و سپس محل زخم به کمک بخیه‌های بسیار ظریف یا چسب بافتی به گونه‌ای بسته می‌شود که به ظاهر مد نظر خود برسید. این که چه میزان از پوست اضافی، چربی‌ها یا عضلات پیرامون چشم بایستی حذف شوند، به نظر پزشک در حین جراحی و معاینات پیش از عمل بستگی دارد. مواردی مانند ساختار عضلانی صورت، ساختار استخوانی و تقارن ابروهای شما از جمله عوامل تعیین کننده می‌باشند.

در صورت نیاز جراح از لیزر کربن دی اکسید (CO2) به منظور بهبود نتایج و جوانسازی لایه‌های سطحی پوست استفاده می‌کند تا چین و چروک‌های ظریف باقی مانده نیز از بین بروند.

 

مراقبت بعد از جراحی بلفاروپلاستی

حتما جراح لیست کاملی از دستورالعمل‌های بعد از عمل را به شما ارائه می دهد. برخی از این دستورالعمل‌ها شامل موارد زیر می‌باشند:

  • از کمپرس سرد به منظور کاهش کبودی و تورم استفاده کنید.
  • چشمان خود را تمیز نگه دارید.
  • در هنگام استراحت و یا خواب سر خود را بالا نگه دارید.
  • برای خیس نگه داشتن چشم‌هایتان از قطره‌ی چشمی استفاده کنید.
  • برای مدت زمان توصیه شده از آرایش چشم‌ها خودداری کنید.
  • تلویزیون نگاه نکنید.
  • از لنزهای تماسی استفاده نکنید.
  • داروهای تجویز شده را، حتما به صورت منظم مصرف کنید.
  • از انجام فعالیت‌های فیزیکی سخت پرهیز کنید.

 

نقاهت بعد از جراحی بلفاروپلاستی

پس از جراحی، پزشک برای نواحی مورد نظر آنتی بیوتیک موضعی قرار می‌دهد تا خطر عفونت‌ها به حداقل ممکن برسد. معمولاً در این جراحی نیازی به پچ‌ها یا پانسمان‌های کامل چشم نیست.

در روز اول بعد از عمل بایستی هر یک ساعت یکبار (در زمان بیداری) به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از کمپرس سرد استفاده شود. این کار موجب می‌شود که تورم و کبودی‌ها به حداقل برسند.

در روز دوم بایستی که هر چند ساعت یکبار به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از کمپرس سرد استفاده شود.

برای تسریع روند بهبودی، بهتر است پس از ۴۸ ساعت از کمپرس گرم استفاده شود.

در مورد مصرف داروهای مسکن، با توجه به شرایط شما، پزشک معالج داروهایی را برای شما تجویز خواهد کرد. درد بعد از عمل برای اکثر مراجعین به کمک مسکن‌های معمولی (بدون نسخه) کنترل می‌شود. در موارد بسیار نادر نیاز به مسکن‌های قوی‌تر وجود دارد که در آن صورت پزشک داروهای مناسب را برایتان تجویز خواهد کرد.

بلافاصله بعد از جراحی وجود کمی ناراحتی خفیف کاملا طبیعی است. با این که بلفاروپلاستی جراحی کوچکی می‌باشد، اما همچنان یک عمل جراحی به شمار می‌آید. البته تمامی عوارض و ناراحتی‌ها در عرض چند روز بهبود می‌یابند. در صورتی که هرگونه مشکل بینایی یا درد شدیدی را تجربه کردید، بلافاصله بایستی با کلینیک و پزشکتان تماس بگیرید.

در چند روز ابتدایی ممکن است اطراف چشم کبود، متورم یا قرمز شود. این‌ عوارض کاملا طبیعی هستند و جای هیچ نگرانی نمی‌باشد. همچنین ممکن است سفیدی چشم نیز قرمز شود که این مورد هم عارضه‌ای طبیعی به شمار می‌آید. رسیدن به بهبودی کامل چند هفته‌ای زمان می‌برد و در این مدت اصلا نباید از لوازم آرایشی چشم استفاده شود.

برای استفاده از لنزهای طبی بایستی تا زمان از بین رفتن تورم پلک صبر کنید. در حدی که لنز بدون هیچ‌گونه اذیتی در چشم قرار بگیرد. بلافاصله بعد از عمل می‌توانید از عینک استفاده کنید، اما باید در گذاشتن و برداشتن عینک ملایمت به خرج دهید که قسمت‌های اطراف چشم آسیب نبینند.

معمولاً برای جراحی پلک از بخیه‌های جذبی استفاده می‌شود که طی ۴ تا ۷ روز به صورت خود به خود از بین می‌روند. اگر از بخیه غیرجذبی در جراحی استفاده شود، بایستی یک هفته بعد از جراحی برای کشیدن بخیه‌ها به کلینیک مراجعه کنید.

 

مزایای جراحی بلفاروپلاستی

جراحی بلفاروپلاستی مزایای زیبایی، عملکردی، و روانی زیادی را به همراه دارد. این مزایا عبارت‌اند از:

  • چشمان شما شاداب‌تر و جوان‌تر به نظر خواهند رسید.
  • حتی بدون آرایش ظاهری شاداب‌تر خواهید داشت.
  • بینایی شما که به دلیل پلک‌های افتاده کاهش یافته، باز خواهد گشت.
  • اعتماد به نفس را افزایش می‌دهد و موجب بهبود کیفیت زندگی می‌شود.

 

عوارض و خطرات جراحی بلفاروپلاستی

مهم‌ترین عارضه‌ای که ممکن است بعد از جراحی بلفاروپلاستی دیده شود، عدم توانایی در بستن کامل چشم‌ها می‌باشد. معمولاً این عارضه در عرض چند هفته بهبود می‌یابد. در این مدت بایستی از قطره چشمی، بخور و پانسمان چشم در طول شب استفاده شود تا چشم‌ها خشک نشود.

سایر خطرات جراحی بلفاروپلاستی عبارت‌اند از:

  • عفونت پلک،
  • دوبینی،
  • تشکیل اسکار یا جای زخم ،
  • اشکال در قرارگیری پلک‌ها،
  • کوتاه شدن پلک‌ها،
  • عدم برداشت کامل پوست اضافه،
  • بی‌حس شدن پلک‌ها.

 

هزینه جراحی بلفاروپلاستی

هزینه‌ جراحی بلفاروپلاستی شامل موارد زیر است :

  • آزمایش‌های پزشکی مانند آزمایش خون پیش از عمل،
  • هزینه‌ی مراقبت‌ها و داروهای بعد از عمل،
  • هزینه دستمزد پزشک و تیم همراه آن،

بعد از انجام جراحی بلفاروپلاستی نیازی به بستری شدن نمی‌باشد و می‌توانید بلافاصله به منزل بروید. به همین دلیل هزینه‌ای از لحاظ بستری شدن نخواهید داشت.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا