عمل زیباییعمل سینه

عمل زیبایی سینه

جراحی‌های پلاستیک سینه یا ماموپلاستی برای بهبود زیبایی سینه انجام می‌گیرد. البته در برخی از موارد ممکن است فرد بعد از یک دوره بیماری سخت مانند سرطان سینه، مجبور به انجام این نوع از جراحی‌ها شود. در هر صورت، انجام عمل زیبایی سینه برای همه افراد ممکن می‌باشد و هر کس با توجه به هدف خود می‌تواند یکی از روش‌های عمل زیبایی سینه را انتخاب کند. این جراحی و نتیجه مطلوب آن موجب افزایش اعتماد به نفس فرد می‌شود. انجام این جراحی موجب می‌شود که به اندازه و فرم دلخواه برای سینه‌ها رسید. انتخاب یک جراح ماهر و باتجربه برای انجام این جراحی بسیار موضوع مهمی است. چرا که در صورت به دست آمدن نتیجه غیر دلخواه و عدم موفقیت در جراحی تجربه بسیار بد و آزارهنده‌ای برای بیماران خواهد بود. در ادامه به بررسی دقیق‌تر این نوع جراحی می‌پردازیم.

 

جراحی زیبایی سینه

 

نوشته های مشابه

انواع عمل زیبایی سینه

عمل زیبایی سینه و یا انواع جراحی‌های پزشکی که بایستی بر روی سینه‌ها انجام گیرند، اهداف گوناگونی را دنبال می کنند. همان‌طور که گفته شد این جراحی‌ها در افراد مختلف قابل انجام است. البته ممکن است دلیل انجام آن‌ها پزشکی یا غیر پزشکی باشد. از دلایل پزشکی انجام این جراحی می توان به بازسازی سینه ها بعد از سرطان و جراحی انکوپلاستی اشاره کرد.

جراحی‌های زیبایی سینه یا ماموپلاستی، به طور کلی در سه دسته قرار می گیرند:

پروتز سینه Breast implant 

هدف از انجام جراحی پروتز سینه یا ماموپلاستی افزایشی، افزایش اندازه و خطوط سینه‌ها و همچنین تقارن سینه‌ها به کمک قرار دادن پروتز در سینه می‌باشد.

خانم های زیادی هستند که پس از گذراندن دوران بارداری و شیردهی دچار کاهش حجم سینه‌ها می‌شوند. آن‌ها برای داشتن سینه‌های گرد و توپر بایستی از پروتز سینه استفاده کنند.

میزان موفقیت پروتز سینه بسیار زیاد است. اما باز هم لازم است، کسانی که متقاضی این عمل هستند، عکس‌های قبل و بعد از بیماران را مشاهده کنند تا انتظارات آن‌ها به واقعیت نزدیک‌تر باشد.

پروتز سینه از نظر جنس به دو نوع پروتزهای سالینی که حاوی محلول آب و نمک است و پروتزهای سیلیکونی تقسیم می‌شوند و همچنین از نظر شکل نیز به دو گروه پروتز سینه گرد و پروتز سینه اشکی تقسیم می شوند. روکش اصلی پروتزها در هر دو نوع یک پوسته سیلیکونی است. امروزه پروتزهای سالین نسبت به پروتزهای حاوی ژل سیلیکون مزایای بیشتر و همچنین عوارض کمتری دارند. به همین علت استفاده از آن‌ها رواج بیشتری دارد. پروتزها با برندهای مختلف و توسط شرکت‌های مختلف تولید می شوند و با توجه به نوع پروتز، کیفیت و مواردی از این نوع قابل انتخاب هستند.

در عمل جراحی پروتز سینه، پروتز می‌تواند در زیر عضله سینه و یا روی عضله سینه قرار گیرد. برشی که به منظور قرار دادن پروتز ایجاد می‌شود، ممکن است در زیر بغل، آرئولا (ناحیه اطراف نوک سینه ) یا چین پایین سینه باشد. بسیاری از افرادی که قصد جراحی پروتز سینه را دارند، نگران جای زخم و بخیه‌های بعد از عمل هستند. نکته مهمی که در این نوع جراحی وجود دارد مهارت جراح است. زیرا نحوه ایجاد برش برای قرار دادن پروتزها به دلیل باقی ماندن کمترین جای اسکار بعد از جراحی بسیار مهم است.

به طور کلی، این عمل از جمله انواع عمل زیبایی سینه کم تهاجمی می‌باشد. در مواردی که برش در زیر بغل ایجاد شود، می‌توان از آندوسکوپ (لوله نازکی با دوربین کوچک و نور) استفاده کرد.

در صورتی که قصد انجام جراحی پروتز سینه را دارید، بایستی به نکات زیر توجه کنید:

  1. جراحی پروتز سینه به صورت دائمی نیست و ممکن است که در آینده به جراحی دوباره یک یا هر دو سینه نیاز پیدا کنید.
  2. مواردی مانند بارداری، یائسگی و افزایش وزن ممکن است باعث تغییر فرم سینه ها پس از عمل پروتز سینه شوند.
  3. پس از انجام عمل پروتز سینه سلامت سینه‌ها را بایستی به طور منظم بررسی کنید.

 

انتخاب پروتز سینه

 

انواع برش در جراحی پروتز سینه

برای انجام پروتز سینه بایستی برش‌هایی در سینه ایجاد شود تا پروتز در جای خود قرار گیرد. روش‌های گوناگونی برای ایجاد برش وجود دارد. اما هر نوع روش جراحی زخمی را از خود به جای می‌گذارد ولی در جراحی پلاستیک زخم‌ها کمتر دیده می‌شوند.

رایج ترین نوع برش برای گذاشتن پروتز سینه در جراحی سینه، در چین زیر سینه است که به راحتی قابلیت پنهان شدن را دارد و با هر نوع لباسی زخم‌ها مخفی می‌شوند. در کل، می‌توان انواع برش‌ها را به ۴ روش مختلف دسته‌بندی کرد.

  • برش  Transumbilical: در این روش از بالای ناف در ناحیه شکم برشی ایجاد می‌شود و پروتز از آنجا به جای اصلی خود منتقل خواهد شد. از مزیت‌های این روش این است که زخم‌های حاصل از برش پس از عمل بزرگ کردن سینه دیده نمی‌شوند.
  • برش Inframammary: در این روش برش‌ها در زیر سینه‌ها ایجاد می‌شوند و جراح می‌تواند با دقت بیشتری پروتزها را در جای خود قرار ‌دهد. زخم حاصل از این نوع برش به وسیله بازسازی پوست ترمیم خواهد شد و دیده نمی‌شود.
  • برش Trans-axillary: این نوع برش در ناحیه زیر بغل ایجاد می‌شود و با کمک دوربین و سایر تجهیزات پروتز در جای خود قرار داده می‌شود. زخم حاصل از این نوع برش در ناحیه زیر بغل است و دیده نخواهد شد.
  • برش Peri-areolar: در این نوع روش جراحی برش در ناحیه رنگی اطراف هاله پستان ایجاد می‌شود و به همین دلیل جای زخم‌ها زیاد دیده نخواهد شد.

نکته : در هنگام انجام همزمان لیفت سینه و پروتز، نیازی به برش اضافی غیر از برش های مورد نیاز برای لیفت نمی باشد.

 

مهم‌ترین عوارض جراحی پروتز سینه

عوارض عمل سینه برای تمام افراد پیش نمی‌آید. با توجه به شرایط بدنی، مراقبت‌های قبل و بعد از عمل و عوامل محیطی یا جراحی، برخی افراد ممکن است بعضی از این موارد را تجربه کنند. مهم‌ترین عوارض جراحی پروتز سینه عبارتند از:

  • بروز حساسیت و مشکلات ناشی از داروی بیهوشی
  • احتمال خون ریزی در هنگام جراحی و یا بعد از عمل
  • امکان لخته شدن خون
  • بافت اسکار که با انقباض کپسولی شکل، پروتز سینه را مخدوش می‌کند و باعث تغییر فرم در سینه می‌شود.
  • درد در سینه که ممکن است تا چند ماه وجود داشته باشد.
  • عفونت که از مهم‌ترین و جدی‌ترین خطراتی است که بایستی از بروز آن جلوگیری کرد. رعایت تمامی دستور العمل‌های بهداشتی که جراح به شما توصیه می‌کند، الزامی است.
  • ممکن است با آسیب به عصب‌ها، تغییراتی در نوک سینه و احساس لامسه سینه حس کنید.
  • ممکن است موقعیت پروتز تغییر کند و یا در جای خود بچرخد که این احتمال پس از ورزش یا تحرک بدنی شدید و یا حتی بد خوابیدن هم ممکن است رخ دهد.
  • در مواردی که از ایمپلنت سالید استفاده شود، احتمال نشت یا پارگی پروتز وجود دارد.
  • سینه‌های ناهموار یا نامتقارن

بسیاری از این عوارض قابل پیشگیری می‌باشند. با این حال اصلاح این عوارض نیاز به جراحی بیشتری برای برداشتن یا جایگزینی پروتزها خواهد داشت.

 

تعیین اندازه پروتز سینه در عمل زیبایی سینه

در هنگام مشاوره برای عمل زیبایی سینه، جراح خواسته‌های بیمار را در نظر می‌گیرد، سپس با اندازه‌گیری آناتومیکی سینه به انتخاب پروتز مناسب اقدام می‌کند. اما در نهایت انتخاب اندازه پروتز سینه یک تصمیم شخصی توسط بیمار است.

برای تصمیم‌گیری بهتر بیمار می‌تواند عکس‌هایی از قبل و بعد جراحی سینه خانم‌ها در سایزهای مختلف ببیند و آن‌ها را مورد بررسی قرار دهد و همچنین مشاوره‌های لازم را نیز با جراح خود انجام دهد.

 

پروتز سینه

 

لیفت سینه

جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی یکی از مهم‌ترین روش‌های عمل زیبایی سینه است که به طور خاص به زیباسازی آن‌ها مربوط می شود و در افرادی که دچار افتادگی سینه‌ها هستند، کاربرد دارد. در بعضی از افراد، پوست قدرت و انعطاف پذیری مناسبی ندارد و نمی تواند وزن سینه را تحمل کند. در این شرایط برای رفع افتادگی سینه‌ها یا پتوز سینه، انجام جراحی زیبایی سینه برای لیفت آن‌ها انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود.

افتادگی سینه‌ها موجب می‌شود تا حجم بافت پوستی سینه نسبت به حجم سینه بیشتر باشد. به همین دلیل، در جراحی زیبایی لیفت سینه، جراح بایستی تمام پوست اضافی سینه را بردارد. انواع لیفت سینه با توجه به برشی که در هنگام جراحی استفاده می شود عبارتند از:

  1. برش به شکل T معکوس که به الگوی هوشمندانه (wise pattern ) نیز معروف است. این برش به شکل لنگر یا حرف T در اطراف سینه و زیر سینه ایجاد می‌گردد.
  2. لجور که در آن برش، دور آرئولا و به سمت پایین می‌باشد.
  3. دونات (نیمه آرئول) که این برش تنها در اطراف آرئولا ایجاد می شود.

 

مزایای لیفت سینه:

  • کشیده شدن و لیفت سینه‌ها به سمت بالا
  • جوانسازی
  • داشتن سینه‌های محکم
  • تغییر فرم سینه‌ها
  • تغییر نوک پستان‌ها
  • افزایش اعتماد به نفس

 

معایب لیفت سینه:

  • ناتوانی در شیردهی
  • تغییر در احساس سینه
  • در برخی از بیماران احتمال عدم تقارن سینه‌ها پس از لیفت، وجود دارد.
  • باقی ماندن جای اسکارهای ناشی از عمل جراحی لیفت سینه
  • در برخی موارد از دست دادن قسمتی از هاله سینه

 

لیفت سینه

 

کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی کاهشی

در این روش جراحی بافت اضافی سینه برداشته شده و همچنین نوک آن به سمت بالا کشیده می شود.

بزرگی بیش از حد سینه ها ممکن است عوارض ناراحت کننده ای مانند گردن درد، درد شانه و یا دردهای ارجاعی به دست‌ها را برای افراد در پی داشته باشد. از این رو بهتر است افرادی که دارای سینه‌های بزرگ هستند، برای کوچک کردن آن اقدام به جراحی کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی کاهشی کنند.

این نوع جراحی سینه با بیهوشی بیمار آغاز شده و پس از ایجاد برش، تمامی بافت‌ها، پوست و چربی اضافی داخل سینه برداشته می‌شود. البته تکنیک دیگری نیز برای کوچک کردن سینه وجود دارد، و آن لیپوساکشن است. انتخاب روش جراحی و نحوه ایجاد برش در این نوع جراحی سینه به تشخیص و نظر جراح بستگی دارد. به همین دلیل توصیه می‌شود با تحقیق و آگاهی بالا جراحی با مهارت و دانش کافی برای عمل خود را انتخاب کنید.

لازم است بدانید که بهتر است این جراحی پس از دوران بارداری و شیردهی انجام شود تا مجددا شاهد افزایش اندازه سینه‌ها نباشیم.

 

نتیجه جراحی کوچک کردن سینه

 

کوچک کردن سینه در مردان

اصطلاح ژنیکوماستی به بزرگ بودن و رشد بیش از حد بافت سینه در آقایان به دلایل ژنتیکی و یا عوامل هرمونی گفته می‌شود. این جراحی به آقایانی که از ظاهر قفسه سینه خود ناراضی می‌باشند کمک می‌کند تا اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنند.

کوچک کردن سینه و برداشتن چربی آن در آقایان می‌تواند با استفاده از تکنیک برش و یا  لیپوساکشن انجام شود که انتخاب روش به میزان بزرگی سینه و شرایط بیمار بستگی دارد. برش‌های جراحی، در نزدیکی ‌هاله‌ی تیره رنگ نوک سینه ایجاد می‌‌گردد و به همین دلیل، جای زخم جراحی به خوبی پنهان می‌‌شود. انجام این عمل حدودا یک ساعت طول می‌کشد و بیمار بایستی به مدت یک یا دو هفته ریکاوری را پشت سر بگذارد.

گاهی بعضی از آقایان بعد از میزان قابل توجهی کاهش وزن، با پوست اضافی در ناحیه سینه و قفسه سینه مواجه می‌شوند. جراحی ژنیکوماستی به برداشت پوست اضافی سینه نیز کمک می‌کند.

 

جراحی ژنیکوماستی در آقایان

 

جراحی ترمیمی سینه

برخی از بیماران ممکن است از جراحی اولیه سینه ناراضی باشند و یا طی آن جراحی دچار مشکلاتی شده باشند. ممکن است این افراد از سایز یا فرم پروتز سینه راضی نباشند. در این صورت به برداشت و یا تعویض پروتز خود اقدام می‌کنند، به این نوع جراحی، جراحی ترمیمی می‌گویند.

 

جراحی برداشتن پروتز سینه

پروتز‌های سینه طوری طراحی شده‌اند که مدت زمان طولانی دوام می‌آورند. اما در هر صورت بیمار باید انتظار این را داشته باشد که ممکن است در آینده نیاز به جراحی ترمیمی داشته باشد. طی این جراحی ممکن است شکل و سایز پروتز عوض شود و یا برای داشتن ظاهری جوان‌تر در سینه، تغییراتی در فرم آن ایجاد شود.

جراحی برداشتن پروتز سینه با ایجاد یک برش کوچک (معمولا در جای برش قبلی) و بیرون آوردن پروتز انجام می‌شود. با توجه به علت این جراحی، ممکن است تنها یک تنظیم ساده‌ی پروتز و یا یک عمل سینه پیچیده‌ باشد.

این عمل معمولا با اعمال بی‌حسی موضعی در مطب یا کلینیک انجام می‌شود. ممکن است در برخی افراد با توجه به سایز پروتز احتیاج به عمل لیفت سینه در زمان برداشتن آن باشد.

 

محدودیت های عمل زیبایی سینه

  • افراد سیگاری به مدت حداقل 2 هفته قبل از جراحی نباید از سیگار استفاده کنند.
  • افراد دیابتی نیز در ابتدا بایستی قند خود را کنترل کنند و سپس به جراحی سینه اقدام کنند.
  • افرادی که دچار مشکلات بدخيمی سينه می‌باشند و یا افرادی كه تحت درمان‌های شيمی درمانی و پرتودرمانی هستند، نباید تا قبل از كنترل بيماری و تکمیل فرايند درمانی آن جراحی زيبايی انجام دهند.
  • افرادی با مشكلات قلبی و ريوی و عروقی، بایستی از متخصص مربوطه برای جراحی سینه، تاییدیه داشته باشند.
  • افرادی که چاقی بیمار گونه داشته باشند، پیش از جراحی‌های زیبایی بایستی به اصلاح وزن خود بپردازند.

 

جراحی بازسازی سینه

جراحی بازسازی سینه‌ها را می توان هم در دسته جراحی‌های زیبایی سینه و هم در دسته جراحی درمانی سینه دانست. البته شرکت های بیمه این جراحی را غیر ضروری و از دسته جراحی‌های زیبایی می دانند. اما با توجه به تاثیر زیاد این عمل بر اعتماد به نفس و سلامت روانی فرد، می توان آن را یک جراحی ضروری و درمانی دانست. معمولا افراد متقاضی این عمل، افرادی هستند که بنا به دلایلی بافت سینه خود را از دست داده‌اند. به عنوان مثال بیماران مبتلا به سرطان معمولا مجبور هستند که تمام یا بخشی از سینه خود را بردارند. پس از پایان دوران بیماری، جای خالی بافت سینه بسیار ناراحت کننده خواهد بود. در چنین شرایطی بیماران می‌توانند برای بازگرداندن زیبایی اندام و همین‌طور، به دست آوردن اعتماد به نفس خود، از عمل زیبایی سینه به منظور بازسازی سینه استفاده کنند.

در جراحی بازسازی سینه، جراح تمام قسمت‌های سینه مانند حجم، نوک سینه و آرئولا را بازسازی خواهد کرد. همچنین، سینه‌ها بایستی از نظر حجم، کانتور، ظاهر و پوست نیز کاملا ترمیم شوند. باید بدانید که در جراحی‌های لومپکتومی و ماستکتومی (برداشتن پستان) که به دلیل درمانی، بخشی و یا تمام سینه برداشته می‌شود، ممکن است مجاری شیری، اعصاب حسی و غدد سینه نیز برداشته شده باشند. در این صورت نباید انتظار داشت که بعد از عمل زیبایی سینه و بازسازی سینه‌ها، اعصاب و غدد از دست رفته جایگزین شوند. سینه بازسازی شده تنها دارای ظاهری طبیعی است و عملکرد و فانکشنی ندارد.

معمولا در عمل بازسازی سینه‌ها برای ایجاد یک ظاهر، کانتور و حجم مناسب از پروتزهای سینه استفاده می‌شود. برای افرادی که تنها یک سینه خود را از دست داده‌اند، بایستی یک پروتز متناسب با اندازه سینه مقابل انتخاب شود. در بعضی از موارد نیز ممکن است اختلاف‌هایی میان دو سینه به وجود آید. برای رفع این مشکل ممکن است جراح، تغییراتی را بر روی سینه دیگر نیز انجام دهد.

برای افرادی که جراحی ماستکتومی انجام داده‌اند، انجام عمل زیبایی سینه به منظور بازسازی سینه پس از پایان درمان و تایید جراح و انکولوژیست معالج مانعی ندارد. بررسی‌ها نشان می‌دهند که پروتزهای سینه هیچ تاثیری بر بازگشت سرطان و یا معاینه سینه برای غربالگری سرطان ندارند و می‌توان تا پایان عمر از آن ها استفاده کرد. با این حال، ممکن است آموزش‌هایی برای خود آزمایی‌های پستان و یا معاینات پزشکی به بیمار داده شود.

 

مراقبت‌های قبل از عمل زیبایی سینه

  1. بیماران بایستی برای انجام عمل زیبایی سینه از شب قبل از جراحی از خوردن یا نوشیدن پرهیز کنند و در روز عمل ناشتا باشند.
  2. توصیه می‌شود به مدت دو هفته قبل از عمل از کشیدن سیگار اجتناب گردد. چرا که سیگار جریان خون را در بدن محدود می‌کند. همچنین می‌تواند دوره بهبودی بعد از عمل را نیز طولانی‌تر کند.
  3. بیمار بایستی آزمایشات لازم را پیش از عمل انجام دهد.
  4. بیمار باید ماموگرافی را با توجه به تجویز پزشک انجام دهد.
  5. فرد متقاضی عمل سینه از دو هفته قبل از عمل، جهت کنترل خونریزی در حین جراحی از مصرف آسپرین، داروهای ضد التهاب مانند Motrin یا Aleve و مکمل های گیاهی خودداری کند.
  6. بیمار می‌بایست پزشک جراح را از هر نوع دارویی که در حال حاضر مصرف می‌کند، مطلع سازد.

 

عوارض عمل زیبایی سینه

شایع ترین عوارضی که ممکن است پس از عمل جراحی سینه رخ دهد، درد موقتی، تورم، كبودی و احساس سفتی در قفسه سینه برای چند هفته می‌باشد. نداشتن تعریق بعد از بهبودی بسیار مهم است. همچنین توصیه می‌گردد وزن سنگین به هیچ عنوان برداشته نشود. سیگار و الکل تا حد امکان مورد استفاده قرار نگیرند. تغذیه مناسب نیز در این دوران بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

در محل برش‌ها، برای مدت کوتاهی بعد از عمل امکان ترشح خون و مایعات وجود دارد. در هنگام تعویض پانسمان بایستی محل برش را تمیز و خشک کرد. معمولا افراد می‌توانند دو هفته پس از جراحی به کار خود بازگردند اما به مدت دو ماه بعد از عمل باید مراقب فعالیت‌های خود باشند.

 

روند بهبودی پس از انواع عمل زیبایی سینه

اولین روزهای پس از عمل به مراقبت‌های بیشتری نیاز است. هرچه در این مدت مراقبت بهتر و بیشتری داشته باشید، نتیجه‌ای که از عمل حاصل می‌شود رضایت بخش‌تر خواهد بود.

بلافاصله پس از عمل

بلافاصله پس از بیهوشی، احتمالاً احساس گیجی خواهید کرد. معمولا این اثرات طی چند ساعت از بین خواهد رفت. با این حال، بیمار به یک همراه نیاز دارد که او را به خانه رسانده و به مدت حداقل یک شب از او مراقبت کند.

 

سه تا پنج روز اول

سه تا پنج روز اول پس از عمل سخت‌ترین و ناراحت کننده‌ترین زمان است و پزشک برای کاهش درد در این روزها داروی مسکن تجویز می‌کند. معمولا اکثر بیماران حدود یک هفته بعد از جراحی قادر به بازگشت به مشاغل پشت میز خواهند بود.

 

چند هفته بعد از عمل

بعد از حدود یک هفته، بیماران بایستی که به آرامی به فعالیت‌های روزانه خود بازگردند. در این مرحله باید از انجام فعالیت‌های سنگین یا فعالیت‌های ورزشی مانند دویدن، اسب سواری یا تمرینات سخت و همچنین بلندکردن اجسام سنگین خودداری کرد. به بیمارانی با مشاغل سخت و پر مشغله، توصیه می‌شود که حداقل به مدت سه هفته مرخصی بگیرند.

 

بهبودی کامل پس از انواع عمل زیبایی سینه

در طی ویزیت‌های بعد از عمل، پزشک بهبود و میزان پیشرفت شما را ارزیابی می کند. به طور معمول، با گذشت دو ماه، اکثر بیماران به طور کامل بهبود می یابند و می توانند به تمام فعالیت‌های عادی خود بپردازند. رعایت دستورالعمل‌های پزشک برای نداشتن عارضه بعد از عمل بسیار مهم است.

 

نکات مهم برای بهبود سریعتر بعد از انواع عمل زیبایی سینه

در روزها و هفته‌های اول بعد از انواع عمل زیبایی سینه، مقدار قابل توجهی درد و تورم طبیعی است و با گذشت زمان از بین می‌رود.

  • بایستی برای کمک به کاهش درد و تسریع در بهبودی از سوتین‌های مخصوص بهبودی استفاده کنید. این نوع سینه بندها به منظور استفاده بعد از عمل طراحی شده‌اند و علاوه بر راحت بودن به ثابت نگه داشتن پروتز سینه، جلوگیری از لغزش آن، افزایش گردش خون و فشرده سازی ملایم جهت اطمینان از تخلیه مناسب لنفاوی کمک می‌کنند. پس از جراحی به مدت حداقل یک ماه ملزم به پوشیدن سوتین در روز و شب می‌باشید، بنابراین این سوتین بایستی دارای ویژگی‌هایی مانند پارچه قابل تنفس، طراحی بدون درز و بندهای قابل تنظیم باشد. این سینه بند را باید طوری استفاده کنید که موجب تحریک زخم ها نشود.

 

سوتین مخصوص بعد از جراحی سینه

 

  • هفته اول بعد از عمل را باید کاملا استراحت کنید. در صورت امکان، از اطرافیان خود کمک بگیرید، مخصوصاً اگر بچه دارید. در طی دوره نقاهت نمی‌توانید که کودک کوچک را چند هفته بلند کنید، به همین دلیل در هفته‌های بعد از عمل تا جایی که ممکن است از دیگران کمک بگیرید.
  • مصرف کامل و به موقع داروهایی که جراح برای بیمار تجویز می‌کند. درد خفیف در مدت یک یا چند هفته بعد از عمل در ناحیه سینه طبیعی است. در صورتی وجود درد بیش از حد معمول، حتما به پزشک معالج خود مراجعه کنید.
  • با رعایت رژیم غذایی سبک و سالم به سرعت بهبود خود کمک کنید. خوردن آناناس تازه در روند بهبود کبودی و تورم پس از هر نوع جراحی بسیار تاثیر گذار است.
  • جهت جلوگیری از تشکیل کپسول انقباضی کلاژن اطراف پروتز سینه حتما بایستی در چند ماه اول پس از جراحی ماساژ روزانه سینه را انجام دهید. انجام نحوه صحیح ماساژ دادن سینه مزایای زیادی دارد، اما تضمین نمی‌کند که خطر کپسول اطراف پروتز را کاملا از بین ببرد.
  • پس از عمل پروتز سینه برای کاهش تورم و کبودی می‌توانید ازکمپرس یخ استفاده کنید.
  • به مدت 6 هفته از ورزش در قسمت بالای بدن خودداری کنید.
  • به طور معمول 6 تا 12 هفته طول می‌کشد که سینه‌ها به شکل نهایی خود برسند. در این مدت باید از فعالیت‌های شدید پرهیز کرد.
  • بعد از جراحی سینه بهترین نحوه خوابیدن، خوابیدن به پشت است. چرا که از فشار روی سینه‌ها و اصطکاک محل برش جلوگیری می‌کند. در هفته‌های اول از خوابیدن به روی شکم و یا پهلوها خودداری کنید.
  • به مدت حداقل یک ماه از قرار گرفتن در وان یا استخر خودداری کنید. اما دوش گرفتن در اوایل روند بهبودی کاملا بی خطر است.

 

جراحی های هم‌زمان زیبایی سینه

عوامل زیادی می‌توانند در ظاهر سینه تاثیر بگذارند. هنگامی که چندین عامل به طور هم‌زمان در بدشکلی سینه‌ها تاثیر داشته باشد، یک روش جراحی به تنهایی برای کسب نتایج مطلوب کافی نخواهد بود. در این صورت با توجه به انتظارات بیمار و ویژگی‌های بافتی او برای رفع مشکلات گوناگون و بازگرداندن ظاهری متعادل از چند روش ترکیبی به صورت هم‌زمان و مرحله‌ای استفاده می‌شود.

یکی از رایج ترین روش‌های ترکیب جراحی، لیفت سینه هم‌زمان با ماموپلاستی افزایشی است. این ترکیب امکان اصلاح مشکلاتی مانند کوچکی سینه، عدم تقارن و پتوز (افتادگی) سینه را در یک عمل جراحی دارد.

همچنین  لیفت سینه نیز در کنار روش جراحی ماموپلاستی کاهشی انجام می‌شود. در این روش ترکیبی هم‌زمان با خارج کردن بافت‌های اضافی سینه، پوست اضافی آن نیز برداشته می شود.

روش ترکیبی ماموپلاستی کاهشی هم‌زمان با پروتز سینه امکان پذیر است. البته انجام این عمل خیلی رایج نیست. چرا که عمل کاهش اندازه سینه به کشیده شدن و بالا رفتن سینه‌ها نیز کمک می‌کند. معمولا در ماموپلاستی کاهشی جراح می‌تواند در حین جراحی بافت سینه را تغییر شکل داده و ظاهری طبیعی و جذاب برای سینه ایجاد کند.

اما اگر در جراحی‌های ماموپلاستی کاهشی برای  تغییر شکل سینه نیاز به برداشتن مقدار قابل توجهی از بافت سینه باشد و بافت سینه موجود به اندازه کافی نباشد بایستی از پروتز برای فرم دهی به سینه استفاده کرد. چرا که هدف علاوه بر کاهش اندازه سینه، ایجاد یک شکل و فرم زیبا نیز می‌باشد.

 

تزریق ژل یا چربی به جای عمل زیبایی سینه

تزریق ژل و چربی به سینه یکی از روش های افزایش و بزرگ کردن سایز سینه می‌باشد.

این روش، روشی غیر تهاجمی است و نیاز به عمل جراحی ندارد. با انجام این روش جای هیچ زخم و برشی بر روی بدن باقی نمی‌ماند. به همین دلیل نیز خانم‌ها علاقه زیادی به این عمل دارند. همچنین این روش دوره نقاهت طولانی و خاصی نیز ندارد. اما ماندگاری این روش بین یک الی دو سال است که با توجه به ماندگاری کم، هزینه نسبتا بالایی دارد.

تزریق چربی به سینه جهت افزایش سایز آن نیز مانند تزریق ژل نیاز به عمل جراحی ندارد. این روش در سه مرحله صورت می‌گیرد. مرحله اول عملیات برداشت چربی است که توسط لیپوساکشن انجام می‌شود. مرحله دوم مرحله آماده‌سازی چربی است، در این مرحله چربی در دستگاهی به نام سانتریفیوژ به منظور جدا شدن ناخالصی‌های چربی قرار می‌گیرد. در نهایت بافت چربی خالص در سرنگ‌های مخصوصی ریخته و آماده تزریق می‌شود. مرحله آخر نیز تزریق چربی به سینه است.

در روش تزریق چربی، بخش کمی از آن جذب بدن می‌شود. این روش از روش‌های ماندگار افزایش سایز سینه محسوب می‌شود. از عوارض این روش می‌توان موارد زیر را نام برد:

  1. در برخی از موارد نادر ممکن است چربی تزریقی به چربی سخت و ناصاف تبدیل شود.
  2. عفونت از مواردی است که در صورت نامناسب بودن مرکز و غیرحرفه‌ای بودن پزشک ممکن است برای فرد پیش آید.
  3. آمبولی چربی نیز از موارد نادر است که می‌تواند موجب سکته قلبی، مغزی و یا حتی مرگ شود.
  4. نکروز یا همان مرگ سلول های چربی از دیگر عوارض این عمل زیبایی به شمار می‌آید.

 

تزریق ژل یا چربی در سینه

 

سن مناسب عمل زیبایی سینه

سینه‌ها بایستی قبل از عمل جراحی به طور کامل رشد کرده باشد. در اکثر خانم‌ها سینه‌ها تا 18 سالگی رشد کامل خود را می‌کنند. اگرچه ممکن است در برخی افراد زودتر و در برخی دیگر دیرتر رشد سینه تکمیل ‌شود. حتی اگر فکر می‌کنید که سینه‌ها تا 16 سالگی رشد کامل خود را کرده است، توصیه می‌شود پیش از عمل جراحی سینه حداقل تا 18 سالگی منتظر بمانید. البته عمل جراحی پروتز سیلیکونی تا پیش از 22 سالگی انجام نمی‌شود.

 

آیا جراحی‌های‌ زیبایی‌ سینه خطر ابتلا به سرطان دارند ؟

اغلب خانم‌ها پیش از انجام جراحی سینه در مورد سرطانی بودن این جراحی فکر می‌کنند. می‌توانیم شما را مطمئن کنیم که این موضوع اصلا صحت نداشته و کاملا رد شده است. حتی اگر فردی سینه‌های بسیار یزرگ و آویزان داشته باشد و به گردنش فشار وارد شود، عمل کوچک کردن سینه از نظر پزشکی کاملا به نفعش خواهد بود. در واقع می‌توان گفت حجم مورد سرطان کمتر هم می‌شود.

اگر هم قصد انجام پروتز سینه دارید باید بدانید پروتز ممکن است مشکلاتی مانند پس زدن داشته باشد اما هرگز با سرطان ارتباطی ندارد.

تنها در زمان تزریق چربی به سینه در خانم هایی که DCIS با ریسک بالا داشته اند این کار با کنترل و احتیاط انجام می شود. حتی در این موارد هم نمی‌توان گفت که تزریق چربی سرطان زاست.

طی تحقیقات زیادی که در سال‌های مختلف انجام گرفته سرطان زایی در هیچ یک از جراحی‌های زیبایی سینه ثابت نشده است. می‌توانید با خیالی آسوده و آزادی مطلق عمل زیبایی سینه را انجام دهید.

 

هزینه عمل زیبایی سینه

به طور کلی هزینه‌های جراحی‌های زیبایی از شهری به شهر دیگر و از کشوری به کشور دیگر متفاوت می‌باشد. نوع عمل زیبایی سینه نیز بر قیمت آن بسیار موثر است. به عنوان مثال در روش جراحی پروتز سینه، نوع پروتز، برند، جنس و سایز آن در قیمت عمل ماموپلاستی افزایشی تاثیر زیادی دارد.

علاوه بر آن مهارت پزشک جراح متخصص سینه و خدمات ارائه شده از سوی کلینیک نیز در هزینه این جراحی تاثیر دارد.

معمولا این جراحی تحت بیهوشی عمومی صورت می‌گیرد و از هزینه‌های این جراحی دستمزد متخصص بیهوشی نیز محاسبه می‌شود.

به طور کلی هزینه جراحی سینه متاثر از دستمزد جراح متخصص، دستمزد متخصص بیهوشی، هزینه بیمارستان یا کلینیک، هزینه متریال مصرفی، داروها، ویزیت‌ها و مراقبت های بعد از جراحی می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا